Opening Chapeau Woonkringen Tilburg

Door: MReinhoudt@buromaks.nl op 27/09/2018 om 20:58:24

De Chapeau Woonkring aan de Goirkestraat in Tilburg is officieel geopend. Buro MAKS biedt begeleiding aan de 17 bewoners sinds zij in maart hun intrek namen in het splinternieuwe pand. Nu iedereen zijn plek heeft gevonden, was het tijd voor een feestelijke opening.

Chapeau Woonkringen had voor de opening samen met de bewoners een mooi programma samengesteld met bijdragen van o.a. wethouder Esmah Lahlah van de gemeente Tilburg, directeur-bestuurder René Scherpenisse van Tiwos, een aantal bewoners en teamleider Loes Verstappen van Buro MAKS. De familie van de bewoners en iedereen die heeft meegewerkt aan het project waren erbij. Zij zagen het eindresultaat en hoorden de ervaringen van de bewoners. Zij wonen heel mooi, in vrijheid en zelfstandigheid, met waar nodig hulp van de begeleiders van Buro MAKS en hun omgeving. Trots dat Buro MAKS daaraan bijdraagt. Gefeliciteerd en dankjewel Chapeau Woonkringen!

Op de foto planten René Scherpenisse, een bewoner, Loes Verstappen en voorzitter Frank Bouwmeester van Chapeau Woonkring Tilburg een boom in de tuin.

Foto: Hein van der Sanden