Egbert Bruins Slot

Hallo, mijn naam is Egbert. Ik ben 58 jaar oud en daarvan heb ik 25 jaar in het buitenland gewoond. Op een rommelig keerpunt in mijn leven heb ik een jaar ondersteuning gehad van MAKS en sindsdien sta ik weer stevig in mijn schoenen. Ik ben nu 2 jaar secretaris van de cliëntenraad, daarnaast werk ik als vrijwilliger bij de Quiet community (armoedebestrijding) en ben ik gastdocent en crisiskaartconsulent bij Fameus (centrum voor herstel en ervaringsdeskundigheid). Als hobby's heb ik koken, lezen en af en toe een week naar Frankrijk.

Vacature

Ben of ken jij iemand die in een hulpverleningstraject zit bij MAKSDit kan een cliënt van MAKS, partner, ouder/verzorger of vriend(in) zijn. Wij zoeken nieuwe leden voor onze Cliëntenraad die medezeggenschap belangrijk vinden, ideeën en visie hebben en die iets willen betekenen voor onze cliënten.

Judith Bos

Ik ben Judith (48 jaar) en ben sinds september 2019 lid van de cliëntenraad.
Ik heb een partner, een zoon(23) en een dochter(17).
In mijn vrije tijd houd ik van lezen, Netflixen en mozaïeken.
Ik ben bij de cliëntenraad gekomen om iets te kunnen betekenen voor medecliënten.
Achter elke donderwolk schijnt de zon.....
 

Jacqueline van Veelen

Mijn naam is Jacqueline en ik werk als ambulant begeleider volwassenen in de regio Den Bosch en Rivierenland. Sinds een jaar ben ik tevens ondersteuner van de cliëntenraad. Het afwisselende van het ambulante werk, het samen met de cliëntenraad meedenken over veranderingen in de organisatie, de vrijheid om je eigen agenda in te delen, maken dat ik nu al zo’n vijf jaar met veel plezier bij Maks werk. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn man op pad met de camper. Verder lees ik graag, hou ik van fietsen, wandelen en lekker eten. En natuurlijk van tijd doorbrengen met mijn gezin.

Vacature

Vacature

Bekijk ook

bestuur en toezicht

feiten en cijfers